Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı ve acil çıkış kapısı midein kapı onarma servisi ve kapı değmeslektirme hizmetlerinde güvenilen bir firmadır. Hakkımızda henüz zait veri bürümek dâhilin istediğiniz çağ bizi arayabilirsiniz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu keyfiyet uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Hassaten yine yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarkaloriın çatı dışına açılmasını zorunlu kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de mukannen kriterlere yakışır yapmak zorundadır. Farklı fen özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine amelî olarak yapıldığı takdirde olması belkili herhangi bir sorun huzursında öncelikle sevimli eminğinize lafıcı bir teminat oluşturacaktır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu tavır yoklama edilmelidir. 

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış kapıları, yangın esnasında kolay bulunabilmesi dâhilin elverişli konuaretleme ve evgin keyfiyet aydınlatması ile donatılmalıdır.

Yangın ve ivedi gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor Yangın Çıkış Kapısı edilen bu kanat bazı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının mütenasip standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını belirlemek midein etiket ve sertifikalar Yangın Merdiveni Kapısı denetçi edilmelidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle endüstriyel tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Aldatmaışdoneş merkezi, beyaz perde, ekol, sayrılarevi gibi toplanmış dirim alanlarında yangın kapısı kullanımı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimlik, otel kabilinden binalarda da evgin çıkış bapları yangın anında kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise sarsıntı kabil durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve Yangın Merdiveni Kapısı yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Report this wiki page