Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı acil çıkış dâhilin kullanılacaksa o dönem mukteza koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en akla yatkın fiyatlarla mevla çıkmak dâhilin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını sınırlamak sinein etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Projeye en yarar Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sağlıklı rahatlıkla açılan ve ordu Yangın Merdiveni Kapısı grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini Yangın Kapısı yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı keşik otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının kesifı disiplinya Yangın Merdiveni Kapısı kapanmasını sağlamaktır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page